Notificare de redirecționare

Vei fi acum redirecționat către . Te rugăm să ții cont că nu avem influență asupra conținutului și procesării datelor de pe paginile externe. Mai multe informații poți găsi în politica noastră de confidențialitate.

Confirm
TOATE REȚETELE

Tortillas Hawaiios

(TORTILLAS ORIGINAL)

icon
Ușor

icon
15 minute

Tortillas Hawaiios

Ingrediente

2 punngi de Tortillas cu Sare

400 g șuncă

340 g ananas bucăți

250 g brânză Emmental rasă

1 lungură de ulei de măsline

pregătire

1. Scurge bucățile de ananas într-o strecurătoare și taie-le în jumătate.

2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și prăjește bucățile de ananas timp de 2 minute pe toate părțile.

3. Preîncălzește cuptorul la 160°C pentru un cuptor ventilat.

4. Pune tortillas într-o tavă și presară bucățile de ananas deasupra.

5. Taie cubulețe șunca și presară-le deasupra, apoi adaugă brânza rasă și pune tava la cuptor pentru 6-8 minute.

6. Aranjează preparatul pe 4 farfurii și e gata de servire!