Chips cu Linte

Descoperă noile Chio Chips cu linte, cu 40% mai puține grăsimi decât chipsurile clasice. Pregătește-te pentru o experiență uimitor de gustoasă, cu un conținut ridicat de fibre.

CHIO CHIPS CU LINTE CU SMÂNTÂNĂ ȘI CEAPĂ

65g

Chio Chips cu Linte cu Smântână și Ceapă sunt uimitori de gustoși, numai buni de ronțăit. Bucură-te de noul sortiment de chips cu linte, cu 40% mai puține grăsimi decât chipsurile clasice.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 1954 kj
466 kcal
Grăsimi 19 g
- din care acizi grași saturați 1.7 g
Glucide 56 g
- din care zaharuri 5.5 g
Sare 14 g
Proteine 1.7 g
Fibre 4.07 g

Ingrediente

făină de linte (41%), uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate)(17%), făină de porumb, făină de orez, amidon de porumb, amidon de cartofi, zahăr, sare, lactoză, ceapă pudră (1%), aromă naturală, extract de drojdie, corector de aciditate (clorură de potasiu), usturoi pudră, ierburi, acidifiant (acid citric), smântână pudră (0.1%), pătrunjel (0.04%). Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (ORZ, GRÂU) și SOIA.

Snack

Distracția fără snackurile Chio e ca petrecerea fără muzică. Dă volum intens serilor cu Chio Snack.

CHIO CRANTANELE

45g

Amintirea copilăriei adusă înapoi printr-un snack crocant, ușor și simplu, din ingrediente atent selecționate
Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2248 kJ
531 kcal
Grăsimi 33 g
Din care acizi grași saturați 2.8 g
Glucide 55 g
Din care zaharuri 0.7 g
Proteine 3.2 g
Sare 3 g
Fibre 2.18 g

Ingrediente

cartofi pudră (33%), uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate), amidon de cartofi (27%), făină de orez, sare, sare iodata (1,6%) (sare, iodat de potasiu), clorură de potasiu, boia de ardei dulce, turmeric pudră. Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (ORZ, GRÂU), LAPTE și SOIA.