Chio la Cuptor

Proaspăt scoasă din cuptor, Chio Oven este o gustare delicioasă cu -70% mai puține grăsimi*.

Bucură-te de un moment de răsfăț și savurează noile snacksuri coapte de la Chio!

*Comparativ cu Chio Chips din gama clasică

CHIO OVEN SMÂNTÂNĂ ȘI CEAPĂ

125g

Gustul delicios de Smântână și Ceapă completează perfect noile Chio Oven cu 70% mai puține grăsimi, proaspăt scoase din cuptor.
Descoperă și tu gustul savuros al noilor Chio Oven!

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 1731 kJ
411 kcal
Grăsimi 9,4 g
Din care acizi grași saturați 1,4 g
Glucide 73 g
Din care zaharuri 8,1 g
Proteine 6,1 g
Sare 1,5 g
Fibre 4.5 g

Ingrediente

cartofi pudră (61 %), amidon, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate)(7,3 %), zahăr, ceapa pudra (1,6 %), sare, emulsifiant (lecitine de floarea-soarelui), dextroză, aromă naturală (conține lapte), zer dulce pudră (lapte), iaurt pudră, pătrunjel (0,2 %), arpagic (0,07 %), smântână pudră (0,2%), acidifiant (acid lactic), corector de aciditate (fosfați de calciu), agent de afânare (carbonat acid de sodiu), usturoi pudră, extract de drojdie, colorant alimentar (extract de ceai negru). Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (GRÂU) și SUSAN.

CHIPSURI CLASICE

Clasic de bun! Când prietenii se adună și gusturile diferă, Chio Clasic le unește într-o serie de arome pe care toți le preferă. Momentele pe gustul tău încep cu Chio!

CHIPSURI CLASICE CU SARE

20g • 60g • 140g • 200g

Clasic și mereu cea mai bună idee de snack! Ca să fii mereu cu un chips înaintea tuturor, află câți vă strângeți, ca să știi cât de mare va fi punga.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2259 kj
542 kcal
Grăsimi 35 g
Din care acizi grași saturați 3.2 g
Glucide 48 g
Din care zaharuri 2.4 g
Proteine 5.6 g
Sare 1.5 g
Fibre 5.76 g

Ingrediente

cartofi , uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate), sare. Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (ORZ, GRÂU), SOIA și LAPTE.

CHIPSURI INTENSE

Bucură-te de momente intense de distracție cu Chio Intense!
Forma specială îți aduce o textură mai crocantă și un gust mai intens, iar fiecare pungă este o invitație la un dans irezistibil de arome și gusturi.

CHIPSURI INTENSE CU SMÂNTÂNĂ ȘI IERBURI

120g • 190g

Ești pregătit pentru un refren de smântănă și ierburi aromate pe chipsurile tale preferate? Chio Intense Smântână și Ierburi dă gustul la volum intense cu fiecare chips!
Iar când prietenii se adună, alege varianta Sharing Pack ca să vă bucurați împreună de gustul lor intens.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2223 kJ
534 kcal
Grăsimi 34 g
Din care acizi grași saturați 3.4 g
Glucide 47 g
Din care zaharuri 3.1 g
Proteine 7 g
Sare 1,2 g
Fibre 5.9 g

Ingrediente

cartofi, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate), aromă naturală, sare, zer dulce praf, smântână praf (0,7%), extract de drojdie, ceapă pudră, zahăr, pătrunjel (0,1%), usturoi pudră, acifidifiant (acid lactic), chilli pudră, extracte de condimente, condimente. Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (ORZ, GRÂU) și SOIA.

CHIPSURI EXXTRA INTENSE

Chipsurile Exxtra Intense sunt în special pentru cei care vor să trăiască adevăratele experiențe!
O explozie de arome picante alunecă pe valurile mari ale feliilor de cartofi crocanți pentru un roller coaster de gusturi intense.

CHIPSURI EXXTRA INTENSE CU SARE ȘI PIPER

120g

Chipsuri speciale pentru adevărate experiențe culinare. Gustă aroma piperului în combinație cu sarea și bucură-te de momente condimentate alături de prieteni.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2059 kJ
493 kcal
Grăsimi 27 g
Din care acizi grași saturați 2,6 g
Glucide 53 g
Din care zaharuri 3,8 g
Proteine 7,5 g
Sare 1,8 g
Fibre 5.35 g

Ingrediente

cartofi, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță în proporții variate), aromă naturală, sare (1,1%), zahăr, sare de mare, extract de drojdie, suc de lămâie concentrat pudră, piper (0,4%), caise pudră, ceapă pudră, usturoi pudră, roșii pudră, acidifiant (acid citric), condiment. Poate conține urme de CEREALE care conțin GLUTEN (ORZ, GRÂU), LAPTE și SOIA.