CHIPSURI CLASICE

Clasic de bun! Când prietenii se adună și gusturile diferă, Chio Clasic le unește într-o serie de arome pe care toți le preferă. Momentele pe gustul tău încep cu Chio!

CHIPSURI CLASICE CU SARE

20g • 65g • 100g • 140g • 255g

Clasic și mereu cea mai bună idee de snack! Ca să fii mereu cu un chips înaintea tuturor, află câți vă strângeți, ca să știi cât de mare va fi punga.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2253 kj
541 kcal
Grăsimi 35 g
Din care acizi grași saturați 3,2 g
Glucide 48 g
Din care zaharuri 0,6 g
Proteine 5,4 g
Sare 1,5 g

Ingrediente

Cartofi, ulei de floarea-soarelui, sare de masă iodată (1,5%). Poate conţine urme de GLUTEN, LAPTE, SOIA şi MUŞTAR. Ambalat în atmosferă protectoare.

CHIPSURI INTENSE

Bucură-te de momente intense de distracție cu Chio Intense!
Forma specială îți aduce o textură mai crocantă și un gust mai intens, iar fiecare pungă este o invitație la un dans irezistibil de arome și gusturi.

CHIPSURI INTENSE CU SMÂNTÂNĂ ȘI IERBURI

65g • 95g • 135g • 220g

Ești pregătit pentru un refren de smântănă și ierburi aromate pe chipsurile tale preferate? Chio Intense Smântână și Ierburi dă gustul la volum intense cu fiecare chips!

Iar când prietenii se adună, alege varianta Sharing Pack ca să vă bucurați împreună de gustul lor intens.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2262 kJ
543 kcal
Grăsimi 35 g
Din care acizi grași saturați 3,4 g
Glucide 48 g
Din care zaharuri 3 g
Proteine 6 g
Sare 1,2 g

Ingrediente

cartofi, ulei de floarea-soarelui, aromă naturală, sare, ZER dulce pudră , ZARĂ pudră din SMÂNTÂNĂ (0,7%), extract de drojdie, ceapă pudră, pătrunjel (0,1%), usturoi pudră, acidifiant (acid lactic), chili pudră, extracte de condimente, condimente. Poate conţine urme de GLUTEN, SOIA şi MUȘTAR. Ambalat în atmosferă protectoare.

CHIPSURI EXXTRA INTENSE

Chipsurile Exxtra Intense sunt în special pentru cei care vor să trăiască adevăratele experiențe!
O explozie de arome picante alunecă pe valurile mari ale feliilor de cartofi crocanți pentru un roller coaster de gusturi intense.

CHIPSURI EXXTRA INTENSE CU CAȘCAVAL ȘI JALAPENO

90g

Pregătește-te pentru un gust exxtra intense! Delicioasa brânză și ardeiul jalapeno au făcut surfing pe valurile mari ale feliilor de cartofi Chio pentru a-ți condimenta fiecare moment petrecut cu prietenii.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2076 kJ
497 kcal
Grăsimi 28 g
Din care acizi grași saturați 2,9 g
Glucide 52 g
Din care zaharuri 2,5 g
Proteine 8 g
Sare 1,3 g

Ingrediente

cartofi, ulei de floarea-soarelui, sare, zahăr, aromă naturală, CAȘCAVAL pudră (0.83%), ceapă pudră, drojdie, extract de droijdie, chilli jalapeno pudră (0.25%), acidifianți (acid acetic, acid lactic), roșii pudră, usturoi pudră, pătrunjel, colorant (extract de ardei roșu), condiment, extract de condiment.

Delight Chips

Pregătește-te să te bucuri de același gust autentic de cartofi prăjiți, acum cu 30% mai puține grăsimi (în comparație cu Chio Chips sare)!

Felii groase de cartofi au fost prăjite cu atenție, la o temperatură controlată, apoi au fost lăsate să se scurgă o perioadă mai îndelungată, permițând uleiului să se prelingă mai bine de pe suprafața acestora. Rezultatul este minunat: gust irezistibil al chipsurilor adevărate.

CHIPSURI DIN CARTOFI FELIAȚI, PRĂJIȚI, CU GUST DE CEAPĂ DULCE

125g

Gust inedit de ceapă caramelizată cu fiecare chips, acum cu 30% mai puține grăsimi (în comparație cu Chio Chips sare). Chio delight Chips e promisiunea light al unui snack delicios. Simte-te bine și bucură-te mai mult de gust!

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 1995 kJ
477 kcal
Grăsimi 24 g
Din care acizi grași saturați 2,3 g
Carbohidrați 54 g
Din care zaharuri 3 g
Proteine 7,8 g
Sare 1,5 g

Ingrediente

Cartofi, ulei de floarea-soarelui, zahăr, sare, ceapă pudră (1,2%), extract de drojdie, maltodextrină, corector de aciditate (acid citric), usturoi pudră, aromă naturală, colorant (extract de ardei roșu). Poate conţine urme de CEREALE CARE CONŢIN GLUTEN (ORZ, GRÂU), LAPTE și SOIA. Ambalat în atmosferă protectoare.

CHIPSURI KETTLE

Gust perfect cu fiecare chips!
Extra crocante, extra delicioase, chipsurile Chio Kettle sunt pregătite încet la ceaun pentru a da mai multă savoare momentelor tale de relaxare.

CHIPSURI KETTLE CU CHILLI

80g

Pregătește-te să dai gust momentelor tale cu Chio cu gust de chilli și paprica! Cartofii sunt feliați și pregătiți încet la ceaun pentru a păstra savoarea la interior și o textură mult mai crocantă la exterior.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 2104 kJ
504 kcal
Grăsimi 28 g
Din care acizi grași saturați 2,6 g
Glucide 53 g
Din care zaharuri 4,4 g
Proteine 6,3 g
Sare 1,3 g

Ingrediente

cartofi, ulei de floarea soarelui, zahăr, sare, roșii pudră, ceapă pudră, extract de drojdie, boia de ardei (0,4%), aromă naturală, chili pudră (0,3%), condimente, pătrunjel, corector de aciditate (acetați de sodiu), usturoi pudră, extract de condiment, zahăr invertit. Ambalat în atmosferă protectoare.