Opel – prima adresă a chipsurilor Chio

Totul a început cu un vis care apăsa pedala de accelerație. Pentru că în spatele Chio se află Opel.
Mai exact: Carlo, Heinz și Irmgard von Opel.
Irmgard von Opel a fost cea care a pus punctul pe i la ceea ce a ajuns Chio la scurt timp după.

Cartofi din ”grădina” proprie

Inițiativa doamnei von Opel a venit și ca o urmare a faptului că familia ei cultiva numeroase terenuri cu cartofi în Palatinate, din Petersau.
Iar când ai deja materia primă și îi poți controla calitatea încât să ai cel mai bun gust, poți obține cele mai bune chipsuri. Zis și făcut! Prima fabrică de chipsuri a fost construită în cadrul fermei de cartofi în 1962.
Aveau un gust atât de delicios încât reușeau să se promoveze ca chipsurile ”atât de bune – datorită originii agrigole”, iar gustul Chio deja îi cucerise pe toți cei care îl încercaseră. Și așa a început totul.

Și mai multe chipsuri!

Toată lumea era îndrăgostită de chipsurile Chio.
Cererea a depășit așteptările. Era ca și cum oamenii abia așteptau chipsurile Chio. Curând, propria producție de cartofi era insuficientă și, după multe analize, fermierii locali au fost contractați.
Dar apetitul pentru cartofii feliați cu atenție și prăjiți perfect cât să-i păstreze gustul reprezentativ era departe de a fi satisfăcut.

Mai mult decât chipsuri!

Deja chipsurile Chio devenise sinonimul snack-ului preferat pentru momentele petrecute cu prietenii. Însă, diversitatea gusturilor avea să fie următoarea etapă de dezvoltare, care a inclus în completarea chipsurilor Chio și taccos, popcorn, tortillas și sosuri. Mai multe variante de snacks, dar aceeași rigurozitate în privința calității și a gustului.
Descoperă toată colecția de gusturi Chio! Te va surprinde cât e de diversă.