Ingrediente
2 cepe
2 căței de usturoi
2 roșii
400 g boabe prumb conservă, cantitate după scurgere
400 g fasole conservă, cantitate după scurgere
2 linguri ulei de măsline
600 g carne de vită tocată
sare și piper
2 borcane de dip hot salsa
4 cepe verzi
2 pungi de Tortillas cu Brânză
250 g branza Emmental rasă
pregătire
1.
Curăță și taie ceapa, la fel și usturoiul - mărunt. Spală roșiile și îndepărtează cotorul, apoi taie-le bucățele.
2.
Clătește porumbul și fasolea într-o strecurătoare sub un jet de apă rece, apoi scurge-le.
3.
Pune la încins uleiul de măsline într-o tigaie. Călește ceapa, apoi adaugă usturoiul și carnea de vită pentru 10 minute, amestecând până când carnea de vită devine sfărâmicioasă.
4.
Asezonează cu sare, piper și Dip Hot Salsa, apoi adaugă roșiile, porumbul și fasolea și lasă-le la foc mic timp de 5 minute.
5.
Între timp, spală și toacă mărunt ceapa verde.
6.
Preîncălzește cuptorul la 160°C.
7.
Așază tortillas pe patru farfurii termorezistente și întinde deasupra amestecul cu carne de vită. Se presară brânză rasă și se coace la cuptor pentru 6-8 minute.
8.
Adaugă peste și ceapa verde și poftă bună!