Ingrediente
2 pungi de Tortillas cu Branză
1 borcan de Hot Salsa Dip
600 g de carne de vită tocată
1 avocado
1 lingură de zeamă de lămâie
1 linguriță de ulei de măsline
1 lungură cu pătrunjel tocat
2 roșii
2 cepe roșii
2 salate romaine
Sare
Piper
4 chifle mari de burger
pregătire
1.
Amestecă carnea tocată cu 30 g de tortillas mărunțite, sare, piper și 2 linguri de dip hot salsa.
2.
Din amestecul de carne tocată formează patru chifle și lăsă-le acoperite la frigider timp de 30 de minute.
3.
Pregătește tigaia grill.
4.
Taie avocado în jumătate, îndepărtează sâmburele, folosește o lingură pentru a scoate conținutul din coajă și toacă-l grosier. Amestecă avocado cu zeama de lămâie, sare, piper și ulei de măsline. Pasează fin cu un blender de mână. Adaugă și pătrunjelul.
5.
Spală roșiile, îndepărtează tulpina și taie roșiile felii. Curăță ceapa, apoi taie rondele. Taie salata în jumătate, apoi se spală și se scurge.
6.
Pune pe grill chiftelele timp de 8-10 minute pe fiecare parte.
7.
Taie chiflele de burger și încălzește-le puțin pe grill, pe ambele părți.
8.
Întinde pe partea interioară a chiflei pasta de avocado, apoi adaugă frunzele de salată verde, chifteaua de burger, tortillas, dip hot salsa, feliile de roșii și cele de ceapă și încă o dată tortillas.
9.
Puneți și chifla de sus și e gata de servire!