Ingrediente
2 pungi de Tortillas cu Sare
250 g brânză Emmental rasă
6 cepe verzi
4 roșii
2 avocado
2 linguri de coriandru tocat
1 linguriță de zeamă de lămâie
Sare
Piper
pregătire
1.
Pentru guacamole, taie avocado în două și îndepărtează sâmburele. Folosește o lingură pentru a scoate conținutul din coajă, taie-l cubulețe și stropește-l cu suc de lămâie. Apoi, cu un blender de mână, fă-l piure. Condimentează la final cu sare, piper și adaugă coriandrul.
2.
Spală ceapa verde și toacă-o subțire.
3.
Spălă roșiile, îndepărtează tulpina și feliază-le.
4.
Preîncălzește cuptorul la 160°C pentru un cuptor ventilat.
5.
Pune tortillas într-o tavă. Presară deasupra ceapa verde și brânza rasă și pune la cuptor pentru 8-10 minute.
6.
Aranjează în farfurii, asezonează cu guacamole și e gata de servit!