Ingrediente
2 pungi de Tortillas cu Brânză
1 borcan de hot cheese dip
500 g carne de vită tocată
250 g de brânză Edam rasă
100 g jalapeños murat
1-3 fresh chili
1 lingură de ulei de măsline
Sare
Piper
pregătire
1.
Pune la încins uleiul de masline într-o tigaie și călește carnea tocată timp de 10 minute până devine sfărâmicioasă.
2.
Amestecă feliile de jalapeño cu o jumatate de borcan de dip hot cheese, apoi condimentează cu sare și piper. Dacă îți place mai picant, asezonează carnea tocată cu ardei iute proaspăt, tocat. Cei care preferă foarte iute, pot completa preparatul cu sos de chilli.
3.
Preîncălzește cuptorul la 160°C pentru un cuptor ventilat.
4.
Pune tortilla într-o tavă. Deasupra întinde amestecul de carne tocată, apoi presară brânza și pune la cuptor 6-8 minute.
5.
Aranjează preparatul pe patru farfurii, ornează cu Dip Hot Cheese rămasă și e gata de savurat!