Chips cu Linte

Descoperă noile Chio Chips cu linte, cu 40% mai puține grăsimi decât chipsurile clasice. Pregătește-te pentru o experiență uimitor de gustoasă, cu un conținut ridicat de fibre.

CHIO CHIPS CU LINTE CU SMÂNTÂNĂ ȘI CEAPĂ

65g

Chio Chips cu Linte cu Smântână și Ceapă sunt uimitori de gustoși, numai buni de ronțăit. Bucură-te de noul sortiment de chips cu linte, cu 40% mai puține grăsimi decât chipsurile clasice.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 466 kcal
Grăsimi 19 g
- din care acizi grași saturați 1,7 g
Glucide 56 g
- din care zaharuri 5,5 g
Fibre 7,4 g
Proteine 14 g
Sare 1,7 g

Ingrediente

făină de linte (41 %), ulei vegetal (floarea-soarelui, rapiță în proporții variabile), făină de porumb, făină de orez, amidon de porumb, amidon de cartof, zahăr, sare, LACTOZĂ, ceapă pudră (1 %), aromă naturală, extract de drojdie, corector de aciditate (clorură de potasiu), usturoi pudră, ierburi, acidifiant (acid citric), SMÂNTÂNĂ pudră (0,1 %), pătrunjel (0,04 %). Poate conține urme de CEREALE CARE CONȚIN GLUTEN (ORZ, GRÂU) și SOIA.

Snack

Distracția fără snackurile Chio e ca petrecerea fără muzică. Dă volum intens serilor cu Chio Snack.

CHIO TUBES

80g

Surprinde-ți pietenii cu gustul intens de cașcaval al snack-urilor Tubes și fii liderul distracției.

Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 550 kcal
Grăsimi 35 g
Din care acizi grași saturați 3,4 g
Glucide 52 g
Din care zaharuri 2,9 g
Proteine 5,2 g
Sare 1,5 g

Ingrediente

Mălai grișat (55%), ulei vegetal de floarea-soarelui, aromă naturală (conține LAPTE), sare, CAȘCAVAL pudră (1%), extract de drojdie, ZER dulce praf, acidifiant (acid citric), condiment. Produsul poate conține urme de CEREALE CARE CONȚIN GLUTEN (ORZ, GRÂU) și SOIA.